Obavještenje za javnost – Dan otvorenih vrata

Klinički centar Crne Gore, povodom 03. marta - Međunarodnog dana brige o sluhu, organizovaće, u ponedjeljak, 04. 03. 2019. godine, Dan otvorenih vrata, na Klinici za otorinolaringologiju i maksiofacijalnu hirurgiju.

01 mar 2019 0 comment  

Naime, u ponedjeljak 04. 03. 2019. godine, od 15 do 19 sati u ambulanti za ORL (Poliklinika, prvi sprat), za petnaest zainteresovanih građana, ljekar će obavljati specijalističke preglede provjere sluha, bez zakazivanja od strane izabranog doktora i bez uputa.

Građani koji žele da provjere sluh i budu pregledani tog dana, treba da se prijave u ponedeljak (04. 03.) u terminu 09:00h od 11:00h pozivanjem specijalističke ambulante za otorinolaringologiju u Kliničkom centru Crne Gore, na broj 020 412 325.

S obzirom da je gubitak sluha globalni problem i da ugrožava stotine miliona ljudi u svijetu, Svjetska zdravstvena organizacija od 2007. godine obilježava 03. mart kao Međunarodni dan brige o sluhu, s ciljem podizanja svijesti i podsticanju brige o zdravlju organa čula sluha.

Izvor: KCCG

Top Tweets

RT @NVOJuventas: Odgovor na upotrebu psihoaktivnih supstanci ne smije biti represivan i marginalizujući #Podrži #NeKažnjavaj @nvocazas @ijz
Project partners meeting within #SoS_Project in #Montenegro has been held today in Podgorica. https://t.co/MNaZ9ZhKnc
Danas pratimo javnu debatu povodom obiljezavanja Medjunarodnog dana zena @CZP_Cg @EUAmbME @euicmne